Prihláste sa pre rýchlejší prístup k najlepším ponukám. Kliknite sem, ak nemáte účet.

Na predaj 2-izbová novostavba s parkovacím státím, Muchovo n Firemný

Reality   Bratislava   15 zobrazenia Reference: 45337

Cena: 179 000 €


RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj novostavbu čiastočne zariadeného 2-izb. apartmánu s úžitkovou plochou 36,51m2 plus lodžia o výmere 5,72m2. Byt bol veľmi vkusne zariadený podľa požiadaviek majiteľa (r. 2018) s použitím kvalitných materiálov vrátane drevených podláh. Obrovskou výhodou bytu je pivničná kobka (1,61m2) nachádzajúca sa priamo na identickom podlaží ako sa nachádza byt a vlastné vnútorné parkovacie státie. Nehnuteľnosť je situovaná v miestnej časti Petržalka - Dvory, v bytovom dome na ul. Muchovo námestie č.4 v m.č. Petržalka v Bratislave. Nehnuteľnosť sa nachádza na 2/7.p. a je orientovaná na sever. Byt sa predáva vrátane všetkého zariadenia viditeľného na fotografiách.

Dispozičné riešenie bytu:

- veľkorysá predsieň so vstavanou dvojdielnou šatníkovou
skriňou ponúkajúcou dostatočný úložný priestor,
- kuchyňa vybavená kuchynskou linkou v tvare písmena „U“ so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska zn. Whirlpool, teplovzdušná elektrická rúra zn. Bauknecht, umývačka riadu zn. Bauknecht, filtrový digestor, kombinovaná chladnička s mrazničkou zn. Whirlpool) a jedálenskou časťou s barovým sedením,
- obývacia izba so vstupom na lodžiu,
- spálňa vybavená vstavanou šatníkovou skriňou a samostatným
vstupom na lodžiu,
- kúpeľňa spojená s toaletou, vybavená sprchovým kútom a
automatickou práčkou,
- lodžia (5,43m2) s terasovým sedením.

Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2017. V rámci pešej dostupnosti bezprostredného okolia bytového domu je vynikajúca výborná občianska vybavenosť (relaxačná zóna, detské ihrisko, zdravotnícke zariadenia, kaviarne, potraviny BILLA, lekárne, športoviská) a vynikajúca dostupnosť MHD (2 min. pešou chôdzou). Priamo pred bytovým domom sa nachádza vstup do podzemnej garáže, kde sa nachádza parkovacie státie. V rámci dopravy lokalita ponúka vynikajúcu dostupnosť do centra mesta a na diaľničný obchvat. V širšom okolí je možnosť za športom alebo relaxom vybehnúť do Sadu Janka Kráľa, k Chorvátskemu ramenu, Dunaju prípadne na jazero Draždiak.

Mesačný zálohový predpis od správcu na 2.os. je v celkovej výške 98,50 EUR
Elektrická energia je vo výške 31,- EUR/mes.
Optický internet + TV (Telekom) ....,- EUR/mes.
Celkové mesačné náklady spojené s užívaním bytu bez internetu sú vo výške 129,50 EUR/mes..


Cena nehnuteľnosti vrátane pivnice je 179.000,- EUR
Cena parkovacieho státia 15.000,- EUR
Cena nehnuteľnosti vrátane parkovacieho státia 194.000,- EUR

Uvedená cena bytu je vrátane provízie a profesionálneho realitného servisu spoločnosti RE/MAX a právneho servisu vrátane autorizovaných zmlúv advokátskou kanceláriou.

Ďalšie podrobnosti

Transakcia
Predaj
Typ nehnuteľnosti
Byt