Prihláste sa pre rýchlejší prístup k najlepším ponukám. Kliknite sem, ak nemáte účet.

RD Drienovec (20 min od Košíc), pozemok 9á, všetky IS, voľný Súkromný

Reality   Košice-okolie   19 zobrazenia Reference: 51056

Cena: 74 900 €


V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám realitná kancelária Ing. Juraj Antol, Ante reality ponúka na kúpu starší RODINNÝ DOM v obci Drienovec. Obec je vzdialená od Košíc cca 27 km (cca 20 min. jazdy autom). V okolí obce sa nachádza pre turistov, cyklistov a milovníkov prírody atraktívny Národný park Slovenský kras so svojou Zádielskou dolinou a inými prírodnými zaujímavosťami.

Pôvodne kamenný gazdovský dom s tehlovou prístavbou je kompletne napojený na všetky inžinierske siete- obecný vodovod, obecná kanalizácia, elektrina, plyn (gamatky+ tuhé palivo). K dispozícii je aj studňa na pozemku. Vykurovanie je na plyn (gamatky) + tuhé palivo(piecka).

Dispozičné členenie domu- tri obytné miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa, WC, hospodárske miestnosti (dielňa, kôlňa, komora, pivnica).

Veľkosť pozemku je 926 m2. Šírka pozemku v prednej časti je cca 19m, v zadnej sa mierne zužuje. Stavba je vedená na liste vlastníctva ako Rodinný DOM a má riadne pridelené súpisné číslo. Zastavaná plocha je cca 136 m2.

Niektoré ďalšie technické informácie: -betónové podlahy, -sedlová strecha škridla+ eternit, - hrúbka kamenného muriva 60 cm, - fázová prípojka pripravená pre nabíjanie elektromobila, alebo kúrenie tepelným čerpadlom, -prípojka Internetu pripravená pred domom.

Dobrý prístup autom a parkovanie vo dvore, ako aj dobré autobusové spojenie.

Predaj zahrňuje KOMPLETNÝ právny SERVIS, prehlásenie odberu médií ako elektrina, plyn, voda a poradenstvo súvisiace s kúpou či financovaním. Všetko Vám zabezpečíme kvalitne na základe viac ako 24 ROČNÝCH SKÚSENOSTÍ s prácou v realitnej kancelárii. Realitná kancelária je členom Realitnej únie.

Ďalšie podrobnosti

Transakcia
Predaj
Typ nehnuteľnosti
Dom